Service & onderhoud

Wij bieden u service aan 24 uur/ dag, 7 dagen/week. Wij willen er alles aan doen om u niet onnodig stil te laten staan met uw heftruck of ander intern transportmiddel. Zonder intern transport staat uw bedrijf stil. Bij pech helpen wij u dan ook zo snel mogelijk op weg. Door middel van een reparatie of een vervangende heftruck blijven uw probleem tot een minimum beperkt blijft.

Bij grote storingen, grote reparatie en onderhoudsbeurten halen wij uw heftruck op met ons eigen vervoer en bieden u een leenheftruck aan indien gewenst. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw werkzaamheden doorgang vinden en onze monteurs in de werkplaats op een prettige manier de reparatie en/of onderhoud kunnen uitvoeren.

Reparatie en service gebeurt altijd in overleg met de klant. Door goed en efficiënt onderhoud te plegen aan uw machine wordt stilstand en onnodige reparaties tot een minimum beperkt.

Onze werkplaats is uitgerust met geavanceerde apparatuur zoals hefbruggen, bandenpers, slangenpers, etc.. Ons streven is u als klant een full service te bieden voor uw intern transportmiddel.

Ligt uw bedrijf  in Limburg of aanliggende grensgebieden België en Duitsland dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen.

 

 
 
Lempens Heftrucks © 2019