Reparaties aan uw interne transport

Reparaties van uw intern transportmiddelen worden met zorg en kwaliteit uitgevoerd door de monteurs van Lempens Heftrucks. Onze monteurs zijn in staat reparaties uit te voeren aan alle merken en voor zowel elektrische als verbrandingsmotoren. Voor elke reparatie worden originele onderdelen gebruikt en bij het uitlezen wordt er gebruik gemaakt van originele software. 

Technische dienst van Lempens Heftrucks

De technische dienst van Lempens Heftrucks staat voor u klaar wanneer er onverwachts technische problemen voordoen. Indien het probleem dit toelaat, zal onze technische dienst proberen u telefonisch op weg te helpen. Wanneer het technische probleem niet verholpen kan worden zal zo snel mogelijk een servicemonteur uw kant op komen. U kunt onze technische dienst bereiken op het nummer +31 (0) 475 - 481 064.

Servicemonteurs

Onze monteurs zijn uitgerust met een mobiele werkplaats en heeft de meest gangbare onderdelen voorhanden. Op deze manier kunnen de meeste reparaties ter plekke worden uitgevoerd. Onze servicemonteurs hebben een “First Fix Rate” van meer dan 95% wat betekent dat 95% van de storingen na het bezoek van een van onze servicemonteurs is verholpen. Wanneer de storing niet ter plaatse verholpen kan worden, wordt de truck gerepareerd in onze centrale werkplaats in Echt. 

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Wij geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke magazijntruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Onze diensten

Onderhoud

Lempens Heftrucks biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck te verlengen.

Lees meer

Reparaties

Reparaties van interne transportmiddelen worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

 

Lees meer

Keuringen

Lempens Heftrucks heeft een eigen keurmerk en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck.

 

Lees meer

Verhuur

Bij Lempens Heftrucks kunt u uw interne transportmiddelen huren voor een korte- of lange periode.

 

Lees meer