Geautomatiseerde trucks bieden u verschillende oplossingen aan om zo de efficiëntie en flexibiliteit in uw magazijn naar een hoger niveau te tillen. Doordat deze geautomatiseerde producten zelf kunnen nadenken en autonoom werken, worden de arbeidskosten en schadeposten verlaagd. Personeel kan ingezet worden bij andere werkzaamheden.

Geautomatiseerde trucks

De TAE050 is een eenvoudige lastdrager, die wordt gebruikt voor horizontale transport d.m.v. magneetstroken op de vloer. Het toestel is erg compact, kostenefficiënt en zeer eenvoudig te installeren. Met de TAE050 kunt u perfect tot maar liefst 500 kg slepen of tot 140 kg dragen op opschroefbare stellingen.

  • Veilig en nauwkeurig dankzij de veiligheidsscanner.
  • Gebruiksvriendelijke Touch screen.
  • Automatisch gestuurd voertuig (AGV) met geleiding.

Vraag offerte aan

Efficiënte geautomatiseerde magazijntrucks

De geautomatiseerde magazijntrucks zijn ontworpen om palletbehandelingen te automatiseren. De nieuwe autopilot-serie omvat 5 productgroepen: elektrische pallettrucks (LAE250), stapelaars (SAE160), reachtrucks (RAE160-250), stapelaars met tegengewicht (OAE120CB) en zware trekkers (TAE500) voor alle gangbare toepassingen zoals horizontale transport, stapelen of aanvullen. Door de ingebouwde veiligheidsscanners en obstakelherkenners worden botsingen voorkomen door te reageren wanneer obstakels het pad kruisen. Deze trucks kunnen eveneens in handmatige modus worden bestuurd.

  • Veilige en nauwkeurige lasergeleiding.
  • Tot 5 ton.
  • Zonder bestuurder.

 

Vraag offerte aan

Semi-automatische lastdragers

De Toyota Autoshuttle en Toyota Radioshuttle maken het mogelijk om op hoge snelheden lasten te verplaatsen in gespecialiseerde Toyota-stellingen d.m.v. bestuurbare semi-geautomatiseerde lastdragers. Dit systeem is gebaseerd op compacte opslagtunnels dat gebruikt maakt van kostbare opslagruimte. De Shuttle beschikt over een display waarop de urenstand, aantal pallets en foutcodes afleesbaar zijn. Door de Sick scanner wordt continu de omgeving gescand, zo worden aanrijdingen voorkomen. De laser scant 1,5 meter en komt na detectie automatisch tot stilstand.

  • Tot 1,8 ton.
  • Ruimte en kosten besparend.
  • Ontwikkeld voor toepassingen in vochtige ruimtes.

Vraag offerte aan