Lempens Heftrucks, een Limburgs familiebedrijf dat al sinds 1995 actief is, fungeert als complete aanbieder op het gebied van intralogistiek en intern transportmateriaal. Kernactiviteiten omvatten verkoop, verhuur en service, waarbij een essentiële rol wordt toegekend aan veiligheid en duurzaamheid. Klanten kunnen bij Lempens Heftrucks rekenen op persoonlijke aandacht en een partnerschap dat streeft naar een zorgeloze optimalisatie van interne logistiek.

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid

Lempens Heftrucks is een dienstverlenende organisatie waar kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Wij hechten waarde aan het nakomen van afspraken en streven ernaar dat onze medewerkers klanten optimaal ondersteunen en ontzorgen. De kwaliteit en service worden gegarandeerd door het vakmanschap van onze medewerkers. Wij beschouwen de ontwikkeling van onze servicemonteurs, ondersteunende medewerkers en technisch talent als essentieel. Onze teamleden zijn bekwaam, gedreven en trots om deel uit te maken van ons bedrijf. Dankzij de ervaring van onze medewerkers hebben we een diepgaand inzicht in de markt, wordt de kwaliteit gewaarborgd en blijven we op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kortom, het zijn onze medewerkers die het verschil maken.

Wij kennen de interne transportmarkt als geen ander en geven graag advies

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons toegewijde team blijven wij continu op de hoogte van de laatste technologische en productontwikkelingen in onze branche. Hierdoor zijn we in staat om proactief mee te denken met onze klanten en hen te voorzien van deskundig en volledig advies. Onze monteurs zijn gespecialiseerd en beschikken over de juiste training om onze machines nauwkeurig af te stemmen op de specifieke behoeften van de klant. Maatwerk leveren behoort daardoor tot onze mogelijkheden.