Lempens Heftrucks is een Limburgs familiebedrijf wat sinds 1995 actief is als een totaal aanbeider op het gebied van intra logistiek en intern transportmateriaal. Verkoop, verhuur en service zijn de kernactiviteiten, veiligheid en duurzaamheid spelen daarbij een belangrijke rol. Klanten kunnen bij Lempens Heftrucks rekenen op aandacht en partnership met het ontzorgen op interne logistiek als doel. 

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid

Lempens Heftrucks is een servicegerichte organisatie waarin kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Wij vinden het van belang dat afspraken worden nagekomen en dat onze werknemers klanten zo veel mogelijk ondersteunen en ontzorgen. De kwaliteit en service wordt gewaarborgd door onze medewerkers. Wij vinden de ontwikkeling van onze servicemonteurs, ondersteunde medewerkers en ons technisch talent cruciaal. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, gedreven en trots bij ons te werken. Door onze ervaren medewerkers kennen we de markt goed, wordt de kwaliteit gewaarborgd en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze werknemers maken het verschil. 

Wij kennen de interne transportmarkt als geen ander en geven graag advies

Door onze ruime ervaring en ons professioneel team zijn wij altijd op de hoogte van de technologische- en productontwikkelingen in onze markt. Hierdoor kunnen we altijd actief meedenken met onze klanten en ze voorzien van goed en volledig advies. Onze monteurs zijn specialistisch opgeleid en zijn in staat onze machines af te stellen en naar de behoefte van de klant. Wij zijn in staat maatwerkwerk te leveren.