Ervaar nu de mogelijkheden van een smart truck

De Smart trucks van Toyota geeft u real time actuele informatie over uw machine, denk hierbij aan de draaiuren, inzet, batterij en shockgegevens. Dankzij deze informatie is de machine optimaal inzetbaar en kan waarnodig ingepland worden voor service behoefte waardoor onnodige stilstand wordt voorkomen. Op deze manier worden kosten bespaard en inzet van uw machine geoptimaliseerd. 


 

Wat is een smart truck?

Via een standaard telecommunicatienetwerk kan een Smart truck speciale hardware data verzenden van de betreffende ''connected'' truck. Dankzij de telematica module worden alle data naar een webserver gecommuniceert. U kunt de data van iedere truck individueel verzamelen, maar ook de data van uw gehele vloot. De verzamelde data kan worden geanalyseerd voor verschillende doeleinden. Hierdoor heeft u een actueel overzicht van al uw activiteiten op de werkvloer en snel informatie over de prestaties van de truck. Door het verzamelen en analyseren van de gegevens, is het mogelijk om uw operatie continu te verbeteren. Hierdoor wordt het mogelijk om de levensduur van de trucks te verlengen.

Razendsnelle technologische ontwikkelingen

Het verbinden, monitoren en analyseren van de Smart truck activiteiten hebben één en hetzelfde doel: het optimaliseren van uw operationele efficiency, het verlagen van uw kosten (TCO) en het verbeteren van uw rendement (ROI). Naar onze verwachtingen zijn binnen enkele jaren alle heftruck ''connected''. In grotere logistieke operaties zullen ook andere machines met elkaar verbonden zijn. Dit netwerk gaat de informatie op een efficiëntere, flexibelere en vooral slimmere manier aan de gebruiker leveren. Waar en wanneer gewenst, in real-time.