Lempens Heftrucks kan u ook ontzorgen in financiele oplossingen. Door jaren lange ervaring binnen de sector intern transport, kunnen wij u op maat adviseren en hierbij een finaciering op inviduele wensen met u afstemmen.

Operational Lease

Bij Operationele Lease sluit u bij ons een lease overeenkomst af. De machine dat u wenst te gebruiken wordt door ons ingekocht. In ruil voor een maandelijkse huurbedrag, kunt u gebruik maken van de machine. Deze overeenkomst omvat in alle gevallen het volgende; onderhoud, herstellingen en verzekeringen.

Wanneer de einddatum van de overeenkomst nadert, heeft u de keuze uit drie opties: verlenging van het contract, levering van een nieuwe machine of teruggave van de machine.

Lees meer

Financiele lease

Kiest u ervoor om op lange termijn eigenaar te worden van de machine, dan kiest u voor financiele lease. Wij kopen de machine aan dat u verkiest. Opnieuw betaalt u maandelijks een bedrag om over de machine te kunnen beschikken. In tegenstelling tot operationele lease, wordt u bij huurkoop aan het einde van het contract automatisch eigenaar van de machine.

Uiteraard kan deze leasevorm ook uitgebreid worden met onze overige diensten en service. denk hierbij aan bijvoorbeeld onderhoud, herstelling en/of verzekering.

 

Offerte aanvragen