Reachtrucks

Bij Lempens Heftrucks kunt u terecht voor de meest betrouwbare en uitlopende reachtruck modellen. Onze Toyota/BT reachheftrucks zijn geschikt voor horizontaal en verticaal transport en stapelen in magazijnen en distributiecentra. Zo zijn er trucks voor smalle gangen (voor zowel binnen als buiten gebruik), 4-weg reachtrucks voor lange lasten of voor intensieve toepassingen.

Onderstaande series kunnen door de telematica-hardware verbonden worden, wat het een ''Smart Truck'' maakt. Ook beschikken de R-E en O series over geavanceerde tijdwinnende ''Transitional Lift Control'', wat zorgt voor productiever transport en een traploze overgang bij heffen en dalen van de mast. Ladingen kunnen hierdoor snel en vlot naar verschillende hoogtes.

1
Blinken uit in lange inzetbaarheid, unieke maststabiliteit en een ergonomisch design
2
Krachtig, laag in energieverbruik en geschikt voor gekoelde omgevingen

Bekijk ons assortiment reachtrucks

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke Reachtruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

BT Reflex B-serie NU OOK TE HUUR

Reachtruck voor lichte intensiteit toepassingen

Hefcapaciteit 1200 - 1600kg
Hefhoogte 8500mm

BT Reflex E-serie NU OOK TE HUUR

Reachtruck voor optimale prestaties en ergonomie

Hefcapaciteit 1400 - 2500kg
Hefhoogte 13000mm

BT Reflex R-serie NU OOK TE HUUR

Reachtruck voor intensieve toepassingen

Hefcapaciteit 1400 - 2500kg
Hefhoogte 13000mm

BT Reflex N-serie NU OOK TE HUUR

Zeer smalle reachtruck

Hefcapaciteit 1200 - 1600kg
Hefhoogte 8500mm

BT Reflex O-serie NU OOK TE HUUR

Reachtruck voor zowel binnen als buiten gebruik

Hefcapaciteit 1600kg
Hefhoogte 7500mm

BT Reflex F-serie NU OOK TE HUUR

4-Weg-reachtruck voor lange lasten zoals buizen en balken

Hefcapaciteit 2700kg
Hefhoogte 8000mm

Reachtrucks bij Lempens Heftrucks, wij helpen u!

De BT Reflex Basic-serie zijn betrouwbare reachtrucks waarmee de bestuurder meerdere taken kan uitoefenen. Met een rijsnelheid tot 10 km/u en een hefhoogte van 8,5 meter is dit de Basic-serie. Een volwassen reachtruck voor laagintensieve toepassingen.
De BT Reflex Ergo-serie is ontworpen met een unieke kantelende cabine en een transparant dak; hiermee belast de bestuurder zijn nek en rug minder bij toepassingen waarbij veel op hoog niveau gestapeld wordt. De bestuurder kan bij hefhoogtes boven 6,3 meter veel ergonomisch gemak ervaren van de kantelcabine. Deze trucks hebben een hefhoogte tot 13 meter, een hefcapaciteiten tot 2500kg en worden vooral ingezet op hoogintensieve toepassingen waar de bestuurder veel uren op de truck doorbrengt. 
 

Bij de BT Reflex Reach-serie heeft de bestuurder door het open bestuurderscompartiment en het transparante dak uitstekend zicht op de lading, vooral ideaal op lage en middelhoogtes. Deze trucks hebben een hefhoogte tot 13 meter, een hefcapaciteiten tot 2500kg en worden vooral ingezet op hoogintensieve toepassingen. Andere hulpmiddelen als de kantelcabine kunnen toegepast worden om de ergonomie voor de bestuurder en de productiviteit te verhogen in de vorm van Laser-positionering en hoge resolutie kleurencamera's. 
BT Reflex Narrow-serie is de meest ideale machine voor het werken in krappe ruimtes, zoals in inrijstellingen en bij toepassingen waar men werkt met blokstapeling in grote open ruimtes. Dit vanwege het smalle chassis waarmee de truck smaller is dan een gangbare pallet aan de lange zijde. Deze trucks hebben hefhoogtes tot 8,5 meter en een hefcapaciteiten tot 1600kg, 
 

BT Reflex Outdoor-serie heeft een hoge bodemvrijheid, waardoor deze, dankzij de volrubber super-elastische banden, geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik. Deze trucks hebben een hefhoogte tot 7,5 meter en een capaciteit van 1600kg. De trucks zijn populair bij kleine en middelgrote bedrijven waar wendbaarheid en binnen/buiten transport gecombineerd wordt. 
BT Reflex Four-way-serie zijn 4-weg reachtrucks. Door de Clearviewmasten en 360° besturing kunnen deze trucks handig in verschillende richtingen rijden. Deze trucks worden onder andere ingezet om lange goederen te transporteren, dankzij de brede hydraulische vorkspreider en de mogelijkheid om zowel zijwaarts als voorwaarts te rijden. Deze reachtrucks hebben een hefhoogte tot 8 meter en een capaciteit van 2700kg. 

 

Naast het kopen kunt u bij Lempens Heftrucks ook terecht voor het huren of leasen.