BT OME 100M

Merk BT
Bouwjaar 2010
Hefcapaciteit 1000kg

BT OME 100M

Merk BT
Bouwjaar 2011
Hefcapaciteit 1000kg

Tweedehands Orderverzameltruck

Bent u op zoek naar een gebruikte orderverzameltruck? Dan bent u bij G&T Intern Transport aan het goede adres. Wanneer de aanschaf van een nieuwe orderverzameltruck te prijzig is, wil een gebruikte orderverzameltruck wel eens een goede oplossing zijn voor uw bedrijf. Wij bieden een uitgebreide keuze aan orderverzameltrucks aan. Deze variëren in verschillende eigenschappen, waardoor er altijd één bij zit die helemaal aansluit op uw wensen. 

 

De verschillende uitvoeringen van onze orderverzameltrucks

Bij G&T Intern Transport bieden wij orderverzameltrucks aan in verschillende uitvoeringen naar uw behoefte. Onze orderverzameltrucks zijn van het merk: BT/Toyota en dus zeer betrouwbaar! Ze variëren onder anderen in hefhoogte. U heeft bij G&T Intern Transport de keuze voor een hefhoogte vanaf 235 mm tot 11,10 meter. De H-serie biedt maar liefst een pakhoogte tot 12,10 meter en is daarmee de hoogste op de hedendaagse markt.

 

Meer informatie over onze occasion aanbod

Staat uw gewenste model er niet tussen? In de meeste gevallen kunnen wij uw gewenste model alsnog verkrijgen door ons grote netwerk. Vraag ons er gerust naar! Ons assortiment is erg uitgebreid. Neem gerust een kijkje naar alle andere modellen die wij aanbieden. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom van G&T Intern Transport. Onze collega's kunnen u voorzien van deskundig advies!