Smallegangentrucks

Bij Lempens Heftrucks kunt u ook terecht voor smallegangentrucks. Deze smallegangen modellen zijn ontworpen voor kabel- of railgeleiding met geoptimaliseerde rij- en hefsnelheden om snel en veilig te werken in de smalste gangen. We hebben modellen waarbij het mogelijk is om ladingen te pakken en neer te zetten aan beide zijdes. Dit zorgt voor optimale benutting van de ruimte en dus voor meer opslagcapaciteit. De ruime keuze aan beschikbare modules maakt het mogelijk een truck op maat te bouwen, zodat deze precies op uw inzet is aangepast. Onderstaande trucks zijn uitgerust met telematica-hardware waardoor de trucks eenvoudig te controleren zijn op productiviteit en veiligheid.

 

1
Man-down smalle gangen truck
2
Man-up smalle gangen truck

Bekijk ons assortiment smallegangentrucks

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke smallegangentruck het meest geschikt is voor uw situatie.

medewerkers

R-serie NU OOK TE HUUR

Gebaseerd op de BT Reflex reachtrucks

Hefcapaciteit 1250 - 1500kg
Hefhoogte 6700 - 11300mm

A-serie NU OOK TE HUUR

Smallegangetrucks met knikmechanisme

Hefcapaciteit 1250 - 1500kg
Hefhoogte 13300 - 14800mm

Smallegangentrucks bij Lempens Heftrucks, wij helpen u!

BT Vector R-Serie is gebaseerd op de BT Reflex Reachtruck. Deze is ontworpen voor man-down activiteiten in erg smalle gangen. De R-modellen zijn leverbaar met draaikop of shuttlevorken voor de allersmalste gangen. Het is mogelijk om gelijktijdig te rijden en te heffen. Met hefhoogtes tot en met 11,3 meter en een capaciteiten tot 1500kg zijn deze trucks geschikt voor intensieve toepassingen.
 

BT Vector A-Serie trucks worden gebruikt voor orderverzameling en transport van volledige pallets op hoog niveau, met een geavanceerd hefsysteem en een knikmechanisme voor grote wendbaarheid en korte wisselgangpaden. Deze trucks hebben een optimale stabiliteit en overdracht in smalle gangen wat zorgt voor een nog hogere bezettingsgraad van het magazijn.  Met hefhoogtes tot 16,8 meter, hoge snelheden en automatiseringsopties, zoals hoogte en positie-navigatie om de operators zo veel mogelijk van randzaken te ontlasten en de productiviteit zo ver mogelijk op te schroeven, behoren de knik-combi's van Toyota/BT tot de benchmark in de smallegangentrucks.

Naast het kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook leasen.