Smallegangentrucks

Bij G&T Intern Transport kunt u uiteraard ook terecht voor Smallegangentrucks. Deze smallegangen-modellen zijn ontworpen voor kabel- of railgeleiding met geoptimaliseerde rij- en hefsnelheden om snel maar veilig te werken in de aller smalste gangen. Ook hebben we modellen waarbij het mogelijk is om ladingen te pakken en neer te zetten aan beide zijdes. Dit zorgt voor optimale benutting van de ruimte en dus voor meer opslagruimte. De ruime keuze aan beschikbare modules maakt het mogelijk een truck op maat te bouwen zodat deze precies op uw inzet is aangepast. Onderstaande trucks zijn uitgerust met telematica-hardware hierdoor zijn de trucks eenvoudig te controleren op productiviteit/veiligheid.

Man-down smalle gangen truck.
Man-up smalle gangen truck.

 

Bekijk ons diverse assortiment smallegangentrucks

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke smallegangentruck het meest geschikt is voor uw situatie.

medewerkers

R-serie NU OOK TE HUUR

Gebaseerd op de BT Reflex reachtrucks

Hefcapaciteit 1250 - 1500kg
Hefhoogte 6700 - 11300mm

A-serie NU OOK TE HUUR

Smallegangetrucks met knikmechanisme

Hefcapaciteit 1250 - 1500kg
Hefhoogte 13300 - 14800mm

Smallegangentrucks bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

  • BT Vector R-Serie is gebaseerd op de BT Reflex Reachtruck. Deze is ontworpen voor man-down activiteiten in erg smalle gangen. De R-modellen zijn leverbaar met draaikop of shuttlevorken voor de aller smalste gangen. Het is mogelijk om gelijktijdig te rijden en te heffen. Hefhoogte is maximaal tot 11 meter.
     
  • BT Vector C-Serie modellen zijn ontworpen voor man-up; kunnen ladingen op pakken en neer zetten aan beide zijdes. Dit model bestaat voor het transport van volledige pallets en orderverzameling op hoogte in smalle gangen, voor een hoge productiviteit. Hefhoogte is tot 13,60 meter.
     
  • BT Vector A-Serie trucks worden gebruikt voor orderverzameling en transport van volledige pallets op hoog niveau met een geavanceerd hefsysteem en een knikmechanisme. Deze trucks hebben een optimale stabiliteit en overdracht in smalle gangen wat zorgt voor meer opslagruimte. Deze trucks hebben een hefhoogte tot 14,8 meter.
     

Naast het kopen van een smallegangentruck kunt u bij G&T Intern Transport ook leasen.