Magazijntrucks

Lempens Heftrucks heeft een groot en divers aanbod magazijntrucks beschikbaar. Deze reeks krachtige magazijntrucks zijn ontworpen om u te helpen de beschikbare ruimte in uw opslagfacaliteiten optimaal te benutten zodat u efficiënter te werk kunt gaan. De magazijntrucks uit het assortiment kunnen voor uiteenlopende toepassingen worden ingezet, hierdoor ziet u snel de productiviteit in uw magazijn verhogen. Hierbij zijn de trucks van Lempens Heftrucks zeer betrouwbaar. Het geeft de ideale hulp in ieder magazijn! De geroemde Zweedse kwaliteit is duidelijk herkenbaar bij deze machines, die zich kenmerken voor een uitstekende ergonomie.

Het assortiment magazijntrucks bestaat uit:

Elektrische palletwagens, elektrische palletstapelaars, orderverzameltrucks,
reachtrucks en smallegangentrucks.

Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een keus wat aansluit bij uw behoeften. Elke toepassing vraagt namelijk om een andere magazijntruck en sommige trucks zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. 

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke magazijntruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers