Industriële trekkers

G&T Intern Transport heeft veelzijdige industriële trekkers in het assortiment. Deze trekkers bieden ondersteuning voor het verzamelen van orders en maken het interne horizontale transport veiliger en efficiënter. Het voordeel van een industriële trekker is de hoge trekcapaciteit waardoor zware lasten efficiënt vervoerd kunnen worden. Industriële trekkers zijn geschikt voor zowel lichte als zware toepassingen. 

Elektrische Industriële trekkers

De 100% elektrische trekkers kunnen meelopend, inzittend of instaand zijn. Het uiteenlopende assortiment trekkers van G&T Intern Transport bestaat uit diverse types trekkers voor elke toepassing. De meeloop trekkers hebben een trekcapaciteit tot 1.500 kg en zijn uiterst wendbaar voor bijvoorbeeld vervoeren van zware rolcontainers. De Simai trekkers hebben een maximale trekcapaciteit van 50.000 kg voor inzet in zware industrieën of luchthavens. 

G&T Intern Transport geeft u graag deskundig advies naar wens. Er zijn veel aspecten waar u rekening mee dient te houden, wij helpen u graag!

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke industriële trekker het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Industriële trekkers bij G&T

Er zijn bij G&T Intern Transport tientallen trekkers beschikbaar voor elke toepassing met trekgewichten van 800kg tot en met 50.000kg. Meelopende, instaande of inzittende machines. Wendbare trucks voor binnentoepassingen en grote zware trucks voor lange afstand compleet met cabine. 

Naast kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren en leasen van materieel. 

Laat u vrijblijvend adviseren om er achter te komen welk product voor u de beste oplossing is!