Orderverzameltrucks

De Toyota/BT Optio is een reeks verzameltrucks die ontwikkeld zijn voor de meest uitdagende verzameltoepassingen op zowel laag niveau als op hoog niveau. Alle modellen uit de Toyota/BT optio serie leveren uitzonderlijke prestaties door optimale acceleratie en de rijsnelheden. Gekeken naar de eisen van de afnemers, is het complete assortiment orderpickers ontwikkeld met het oog op veiligheid- productiviteit en duurzaamheid. De orderverzameltruck kan in principe voor bij elk orderverzamelproces worden ingezet. Onderstaande trucks zijn uitgerust met telematica-hardware. Dit maakt de truckactiviteiten eenvoudig te controleren, hierdoor kunnen en de productiviteit en de veiligheid verbeterd worden en zojuist naar een hoger niveau getild worden. Met de integratie van een Toyota/BT orderverzameltruck kunt u de producitiviteit binnen uw magazijn tot 20% verhogen. 

Horizontale orderverzameltrucks: enkele modellen hebben een hefbaar lastdeel.
Verticale orderverzameltrucks: bieden praktische en energiezuinige steun tijdens het picken bij grotere grijphoogtes.

Bekijk ons diverse assortiment orderverzameltrucks

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke orderverzameltruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

BT Optio L-serie NU OOK TE HUUR

Orderverzameltruck voor laag niveau

Hefcapaciteit 1200 - 2500kg
Hefhoogte 20 - 80mm
Snelheid (km/u) 12

BT Optio M-serie NU OOK TE HUUR

Orderverzameltruck voor goede prestaties op hoog niveau

Hefcapaciteit 1000kg
Hefhoogte 1500 - 5300mm
Snelheid (km/u) 9/12

BT Optio H-serie NU OOK TE HUUR

Orderverzameltruck voor extreme hoogte

Hefcapaciteit 1000 - 1200kg
Hefhoogte 12000mm
Snelheid (km/u) 12

Toyota/BT orderverzameltrucks, wij helpen u!

 • BT Optio N-serie zijn smal- licht en compact gebouwd. Deze laagniveau orderverzamelaars voor lichte toepassingen zijn ook zeer wendbaar. Door de lage instaphoogte en eenvoudig te wisselen batterij maken deze trucks uiterst gebruiksvriendelijk. Pickinghoogte is tot 3 meter.
   
 • BT Optio L-serie heeft een verzamelhoogte tot 2,8 meter. Dit is een laagniveau orderpicker. Deze serie omvat productieve orderverzamelaars, zijn robuust gebouwd, hebben een modulair chassis en hebben goede ergonomische kenmerken. Deze machines hebben verschillende functies; oa heffende bestuurdersplatform en afstandsbediening voor werkzaamheden op hoogte.
   
 • BT Optio M-serie is ontwikkeld om orders te picken op middelhoog niveau tot 6,3 meter en is leverbaar met kabel-/railbegeleiding of vrij rijdend. Heffende vorken zorgen ervoor dat gepikte items gemakkelijk te plaatsen zijn op de pallet. 
   
 • De vernieuwde BT Optio H-serie biedt pakhoogtes tot 12 meter en is daarmee de hoogste op de hedendaagse markt. De geavanceerde machine biedt ideale acceleratie, rijsnelheden en liftsnelheden om de veiligheid te combineren met productiviteit. Hiermee is een machine ontwikkeld voor orderpicking op hoger niveau. De ruime cabine en verstelbare bedieningselementen zorgen voor nog meer comfort. Er is ook een doorloopversie leverbaar om pallets direct op de vorken te plaatsen. 
   

Naast het kopen van een BT orderverzameltrucks kunt u bij Lempens Heftrucks ook terecht voor het huren of leasen