Vorkheftrucks

De onmisbare vorkheftruck is een intern transportmiddel wat door een elektrische of verbrandingsmotor kan worden aangedreven. Heftrucks uit het Toyota assortiment kunnen voor uiteenlopende toepassingen, zowel binnen- als buiten, worden ingezet. Zowel de elektrische vorkheftruck als de verbrandingsvorkheftruck zijn uitgerust met het een veiligheidsysteem:  ''Systeem voor Actieve Stabiliteit'' (Afkorting: SAS). Dit systeem bestaat uit verschillende sensoren. Deze sensoren bepalen of de heftruck zich in een gevaarlijke situatie bevindt. Indien dit het geval is; worden er verschillende functies geactiveerd waardoor de veiligheid toeneemt. Hierdoor verhoogd de productiviteit en worden schades voorkomen.  

Elektrisch- en Verbrandings vorkheftrucks

De 3-wielse en 4-wielse elektrische heftrucks van Toyota hebben een batterij capaciteit van 24 volt, 48 volt of 80 volt. Zij zijn voorzien van AC-motoren die bekend staan om hun efficiëntie en betrouwbaarheid. Ook hebben deze motoren vrijwel weinig tot geen onderhoud nodig. De lastcapaciteit van de elektrische heftrucks kan variëren tussen de 1000 kg tot 8500 kg. De verbrandingsheftrucks die Lempens Heftrucks aanbiedt worden door diesel of IPG aangedreven. Deze zijn hoofdzakelijk bedoeld voor buitengebruik. De hefcapaciteit van de verbrandingsheftrucks variëren tussen de 1500 kg en 8000 kg. Alle Toyota heftrucks staan voor duurzaamheid, productiviteit, veiligheid en comfort. Voor iedere wens is er een passende oplossing!

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke vorkheftruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers