Vorkheftrucks

De onmisbare vorkheftruck is een intern transportmiddel wat door een elektrische of verbrandingsmotor kan worden aangedreven. Heftrucks uit het Toyota assortiment kunnen voor uiteenlopende toepassingen, zowel binnen als buiten, worden ingezet. Zowel de elektrische vorkheftrucks als de vorkheftrucks met een verbrandingsmotor zijn uitgerust met het veiligheidsysteem  ''Systeem voor Actieve Stabiliteit'' (Afkorting: SAS). Dit systeem bestaat uit verschillende sensoren. Deze sensoren bepalen of de heftruck zich in een gevaarlijke situatie bevindt. Indien dit het geval is; worden er verschillende functies geactiveerd waardoor de veiligheid toeneemt. Hierdoor verhoogt de productiviteit en worden schades voorkomen.  

Elektrisch en verbrandingsmotoren

De 3-wielse en 4-wielse elektrische heftrucks van Lempens Heftrucks hebben een batterij capaciteit van 24 volt, 48 volt of 80 volt. Zij zijn voorzien van AC-motoren, die bekend staan om hun efficiëntie en betrouwbaarheid. Ook hebben deze motoren weinig tot vrijwel geen onderhoud nodig. De lastcapaciteit van de elektrische heftrucks kan variëren tussen de 1000 tot 8500kg. De heftrucks met verbrandingsmotor die Lempens Heftrucks aanbiedt worden door diesel of LPG aangedreven. Deze zijn hoofdzakelijk bedoeld voor buitengebruik. De hefcapaciteit van de heftrucks met verbrandingsmotoren variëren tussen de 1500 en 8000kg. Alle Toyota heftrucks staan voor duurzaamheid, productiviteit, veiligheid en comfort. Voor iedere wens is er een passende oplossing!

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke vorkheftruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers